Novosti

04 Veljača 2019.

STUDENTI 2018./2019.

STUDENTI 2018./2019. (mjesečne karte i karneti sa subvencijom VŽ županije)

Poštovani,

  • STUDENTI S PODRUČJA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE KOJI PUTUJU UNUTAR VARAŽDINSKE ŽUPANIJE, U MEĐIMURSKU ŽUPANIJU I KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKU ŽUPANIJU i KOJI STANUJU NA PODRUČJU OPĆINA BREZNICE I BREZNIČKOG HUMA I PUTUJU U ZAGREB, IMAJU PRAVO NA MJESEČNU KARTU SA SUBVENCIJOM VARAŽDINSKE ŽUPANIJE.

Mjesečna karta vrijedi za mjesec koji je izdana te do 5.-tog dana u sljedećem mjesecu.

MJESEČNE KARTE SU U PRODAJI ZAKLJUČNO ZA MJESEC LIPANJ 2019. GODINE.

  • STUDENTI S PODRUČJA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE KOJI PUTUJU U ZAGREB, KARLOVAC, RIJEKU, OPATIJU, PULU, ŠIBENIK, ZADAR, SPLIT IMAJU PRAVO NA POVLAŠTENE CIJENE KARNETA.

Studentu je omogućena kupnja maximalno 4 karneta mjesečno u razdoblju od 27.10.2018. do 30.06.2019. godine (UKUPNO 32 KARNETA)  dok oni vrijede zaključno do 31.07.2019.godine.

Prodaja za tekući mjesec počinje 1.-og dana u mjesecu i završava posljednjeg dana u mjesecu.

  • STUDENTI KOJI PUTUJU U OSTALA MJESTA U HRVATSKOJ IMAJU PRAVO NA KUPNJU JEDNOSMJERNE KARTE S POPUSTOM 35 %, ILI POVRATNE KARTE S POPUSTOM OD 40%.

STUDENTI ZA KUPNJU MJESEČNE KARTE ILI KARNETA TREBAJU DONIJETI POTVRDU ODNOSNO UVJERENJE OD STRANE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE NA TEMELJU KOJEG MOGU OSTVARITI KUPNJU.

Info centar

Web stranica www.ap.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »