Novosti

30 Kolovoz 2023.

PRODAJA MJESEČNE KARTE UČENIKA SREDNJIH ŠKOLA U ŠK/GOD. 2023./2024.

Poštovani učenici,

ovim putem Vas obavještavamo da će prodaja mjesečnih srednjoškolskih karata za mjesec rujan 2023.g početi od 04.09.2023. godine (ponedjeljak).

 

Učenici srednjih škola moći će koristiti prijevoz bez važeće mjesečne karte do 12.09.2023. Svi učenici koji u srijedu (13.09.) neće imati kupljenu mjesečnu kartu od strane vozača će biti naplaćena vozna karta za relaciju putovanja sukladno važećem cjeniku!

 

NOVO

Od ove školske godine prodaja mjesečnih karata i karneta za praksu vršit će se od 24-tog prethodni mjesec za sljedeći mjesec pa sve do 08. u mjesecu

Nakon 08. u mjesecu mjesečna karta te karneti za praksu NEĆE SE MOĆI KUPITI!

Mjesečna karta vrijedi za razdoblje od prvog do zadnjeg dana mjeseca za koji je kupljena. Stoga napominjemo da od listopada pa nadalje učenici od 01.-og u mjesecu dužni su imati nadoplaćenu mjesečnu kartu za taj mjesec jer će im u protivnom biti naplaćena vozna karta od strane vozača za relaciju putovanja sukladno važećem cjeniku!

 

VAŽNO!

Prilikom kupnje karte svi učenici u mjesecu RUJNU moraju imati POTVRDU na temelju koje ostvaruju mogućnost kupnje subvencionirane karte. Učenici koji će u rujnu donijeti POTVRDU za sve ostale mjesece imaju pravo na kartu na temelju prava koja su ostvarili u rujnu, dok učenici koji prvi put kupuju kartu u listopadu ili neki drugi mjesec moraju imati POTVRDU!

 

POTVRDE mogu biti iz škole ili općine, grada, centra za socijalnu skrb i sl.

Info centar

Web stranica www.ap.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »