Novosti

15 Lipanj 2018.

Izmjene u prometovanju od 16.6.2018. do 9.9.2018. (za vrijeme rekonstrukcije kolodvora)

 

DOLAZAK U VARAŽDIN

 

Linije koje u Varaždin ulaze iz smjera Hrašćice (Optujska ulica) putnike iskrcavaju na stajalištu u Optujskoj ulici kod vojarne i na parkingu kod groblja. Ostatak putnika iskrcavaju kod Varteksa i na privremenom kolodvoru.

 

Linije koje u Varaždin ulaze iz smjera Čakovca i Ludbrega (Međimurska ulica i Koprivnička ulica) putnike iskrcavaju na stajalištu u Međimurskoj ulici kod ''male pošte'' i na stajalištu kod ''placa''. Ostatak putnika iskrcavaju kod Varteksa i na privremenom kolodvoru.

Linije koje iz Čakovca nastavljaju za Zagreb će osim iskrcavanja na stajalištima kod ''male pošte'', ''placa'' i Varteksa istovremeno ukrcavati putnike koji istom linijom putuju iz Varaždina prema Zagrebu.

 

Linije koje u Varaždin ulaze iz smjera Ivanca (Ulica Braće Radić) putnike iskrcavaju na stajalištu u Ulici Braće Radić kod bolnice. Ostatak putnika iskrcavaju kod Varteksa i na privremenom kolodvoru.

 

Linije koje u Varaždin ulaze iz smjera Nove Vesi (Hallerova aleja) putnike iskrcavaju na parkingu kod groblja. Ostatak putnika iskrcavaju kod Varteksa i na privremenom kolodvoru.

 

Linije koje u Varaždin ulaze iz smjera Jalkovca (Jalkovečka ulica) putnike iskrcavaju na stajalištu u ulici 104. Brigade kod Medicinske škole (stajalište u smjeru istoka). Ostatak putnika iskrcavaju kod Varteksa i na privremenom kolodvoru.

 

Linije iz Zagreba (OSIM ZAGREB-ČAKOVEC) i lokalne linije koje u Varaždin ulaze iz smjera Turčina (Zagrebačka ulica) prve putnike iskrcavaju kod Varteksa, zatim Zagrebačkom voze do kazališta, skreću desno i prije gimnazije opet desno, kod studentskog doma desno i na stajalištu kod gradskog kolodvora iskrcavaju ostale putnike. Zatim Supilovom i Zagrebačkom ulicom voze na privremeni kolodvor.

 

Linije iz Zagreba (ONE KOJE NASTAVLJAJU ZA ČAKOVEC) najprije ulaze na privremeni kolodvor i čekaju polazak za Čakovec, zatim na stajalištima kod Varteksa i u Međimurskoj ulici iskrcavaju putnike koji su iz smjera Zagreba putovali do Varaždina i ukrcavaju putnike koji iz Varaždina putuju u smjeru Čakovca.

 


 

ODLAZAK IZ VARAŽDINA

 

Linije koje iz Varaždina izlaze u smjeru Hrašćice (Optujska ulica) putnike ukrcavaju na privremenom kolodvoru, na parkingu kod Groblja i na stajalištu u Optujskoj ulici kod vojarne.

 

Linije koje iz Varaždina izlaze u smjeru Čakovca i Ludbrega (Međimurska ulica i Koprivnička ulica) putnike ukrcavaju na privremenom kolodvoru i na stajalištu u Međimurskoj ulici kod ''male pošte''.

 

Linije koje iz Varaždina izlaze u smjeru Ivanca (Ulica Braće Radić) putnike ukrcavaju na privremenom kolodvoru i na stajalištu u Ulici Braće Radić kod bolnice.

 

Linije koje iz Varaždina izlaze u smjeru Nove Vesi (Hallerova aleja) putnike ukrcavaju na privremenom kolodvoru i na parkingu kod groblja.

 

Linije koje iz Varaždina izlaze u smjeru Jalkovca (Jalkovečka ulica) putnike ukrcavaju na privremenom kolodvoru i na stajalištu u ulici 104. Brigade kod Medicinske škole (stajalište u smjeru zapada).

 

Lokalne linije koje iz Varaždina izlaze u smjeru Turčina (Zagrebačka ulica) prve putnike ukrcavaju na privremenom kolodvoru, zatim voze Zagrebačkom do kazališta, skreću desno i prije gimnazije opet desno, kod studentskog doma desno i na stajalištu kod gradskog kolodvora ukrcavaju putnike. Zatim voze Supilovom pa Zagrebačkom ulicom i kod Varteksa (stajalište u smjeru juga) ukrcavaju ostale putnike.

 

Linije za Zagreb (ONE KOJE DOLAZE IZ ČAKOVCA) će kod dolaska u Varaždin osim iskrcavanja putnika na stajalištima kod ''male pošte'', ''placa'' i Varteksa istovremeno ukrcavati putnike koji putuju iz Varaždina prema Zagrebu.

 

Linije za Zagreb (OSIM ONIH KOJE DOLAZE IZ ČAKOVCA) i sve linije prema moru putnike ukrcavaju samo na privremenom kolodvoru.

Info centar

Web stranica www.ap.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »